Shirely's Pearls
In Memoriam

Alleen deze kant van de hemel is een plek die Rainbow Bridge heet. Wanneer een dier sterft dat hier speciaal dicht bij iemand is geweest, gaat dat huisdier naar Rainbow Bridge. Er zijn weiden e
n heuvels voor al onze speciale vrienden, memorablezodat ze samen kunnen rennen en spelen. Er is veel eten, water en zonneschijn en onze vrienden zijn warm en comfortabel.

Alle dieren die ziek en oud waren, worden hersteld in gezondheid en kracht; degenen die gewond of verminkt zijn, worden weer heel en sterk, net zoals we ze herinneren in onze dromen van voorbije dagen en tijden. De dieren zijn blij en tevreden, behalve één klein ding; ze missen allemaal iemand die heel speciaal voor hen is, die achter moest blijven. Ze rennen en spelen allemaal samen, maar de dag komt dat er plotseling een stopt en in de verte kijkt. Zijn heldere ogen zijn aandachtig; Zijn enthousiaste lichaam trilt. Plots begint hij uit de groep te rennen, vliegend over het groene gras, zijn benen dragen hem steeds sneller. Je bent gezien en wanneer jij en je speciale vriend elkaar eindelijk ontmoeten, houden jullie elkaar vast in een vreugdevolle hereniging om nooit meer gescheiden te worden.

De gelukkige kussen regenen op je gezicht; je handen strelen weer het geliefde hoofd en je kijkt opnieuw in de vertrouwde ogen van je huisdier, zo lang weg uit je leven maar nooit afwezig in je hart.
Tiffany

Zij was een dochter van onze Maxsey en moeder van June en oma van onze Jax. Zij was 27 cm en ook super lief.
Het liefst de hele dag op je schoot willen zitten en kusjes geven. Een mooie herinnering.
_____________________________________________________

Izzy

Geboortedatum 6-11-2009 overleden 18-10-2022

Izyy was ook de moeder van onze kampioen Shirley's Pearls Amy Winehouse. Izzy was onze kleine ‘paashaas’ een super lieve hond en een geweldige moeder!


________________________________________________________________