Puppy nieuws

buttons 05Onze hobby is het fokken van poedels. Een hele verantwoording, die je niet zomaar even op je neemt. Het begint allemaal al bij de voorbereiding van de dekking. Zowel de teef als de reu moeten aan strenge eisen voldoen. Beide ouderhonden worden getest op erfelijke afwijkingen die bij poedels kunnen voorkomen.  Op de website van onze rasvereniging kunt u daar alles over lezen.

Daarnaast zijn ook het karakter en het uiterlijk van beide ouderhonden belangrijk, want je wilt die goede eigenschappen in de pups terugzien. Zodat u een pup aanschaft waar u plezier aan gaat beleven. We kunnen natuurlijk niet garanderen dat uw pup altijd gezond zal blijven, maar de kans op afwijkingen hierop is aanzienlijk kleiner wanneer is aangetoond dat de ouders dat niet in hun genen hebben.

Wij fokken uitsluitend met ouderdieren die voldoen aan de eisen die door de rasvereniging en de Raad van Beheer worden gesteld.


Wanneer zijn er weer puppy's?

In het najaar hopen wij weer een nestje te hebben. Volg onze berichtgeving via deze website. Sta je op de wachtlijst van de rasvereniging? Dan krijg je automatisch bericht als een nestje is geboren (en als er nog niet gereserveerde pups over zijn).

Voor alle duidelijkheid: Wij fokken geen abrikoos (fawn) poedels.