2018

Werd helemaal een avontuur wat het showen betreft en zijn we met de camper naar Hongarije geweest. Met 2 van ons eigen hondjes en een paar hondjes van een hele goede vriendin die eigenlijk ook mee zou gaan, maar die was net daarvoor erg ziek geworden en belande in het ziekenhuis. Wij hadden Shirley’s Pearls Arizona en Shirley’s Pearls Pennsylvania bij ons en die zijn allebei Hongaars Kampioenen geworden. Ook de ander hondjes die we bij ons hadden zijn ook allemaal Hongaars Kampioenen geworden.

2011

Begon heel zwaar, mijn moeder werd doodziek en is toen ook eind januari overleden. Mijn moeder woonde in Amerika, vandaar dat ik dat jaar erg veel heen en weer ben gereisd, gelukkig was Tinus en de kinderen thuis om voor de hondjes te zorgen. Gelukkig waren er ook nog leuke dingen dat jaar. Maxey kreeg weer een nestje en haar dochter Dutchess ook. En we hebben een groter huis, maar vooral groter tuin  gekocht, vooral ook voor de hondjes.

2017

Dit jaar zijn we buiten onze comfort zone gegaan wat het showen betreft. Tot nu toe showde we eigenlijk alleen in de Benelux. Shirley’s Pearls Jax moest nog 1 CACIB hebben om der International Kampioen titel te halen. Zodoende hebben we onze stoute schoenen aangedaan en zijn we voor het eerst in Dunkerque, Frankrijk geweest. En ook daar deed ze het super goed en heeft ze der laatste CACIB gehaald.

2008

Was Maxsey 2 jaar en toen heb ik mijn droom werkelijkheid laten worden. Vanaf dat ik een jong meisje was wilde ik altijd een nestje fokken met toy poedels. We lieten Maxey dekken, de eerste reutje wilde ze niks van weten, dus moesten we opzoek naar een ander reutje. Gelukkig hebben we die gevonden en Maxsey vond hem ook wel aardig. In juni van dat jaar is onze eerste nestje geboren, 1 reutje en 2 teefjes alle 3 pikzwart.

2015

We hadden in de tussen tijd wat nestjes gekregen en vonden het allemaal steeds leuker worden. Het showen ging ook steeds beter en Stacey ging echt steeds meer bloeien als handler.  Dit jaar is onze Shirley’s Pearls Jax gaan showen en oh wat vond ze het geweldig, er was zowat geen houwen aan haar, want ze loopt als een klein treintje en der staart keurig omhoog.

2007

Stacey en ik gingen ringtraining doen, Stacey met Byou en ik met Maxsey. Byou was echt Stacey der hondje geworden en Maxsey was mijn schaduw. Stacey vond gelijk al het showen leuk en ik werd alleen maar zenuwachtig ervan. Maxey vond het showen eigenlijk niks aan. Stacey en Byou daar in tegen wel. En zo zijn we een beetje met het showen begonnen.

2013

Zijn Stacey en ik wat serieuzer met het showen begonnen. We hadden in 2012 een prachtige bruine dwerg teef Shirley’s Pearls Amy Winehouse gekregen van Izzy. Binnen 3 shows had ze haar  Nederlandse Jeugd Kampioen titel al binnen. Stacey en ik kregen toen echt de smaak te pakken van het showen. Stacey als handler en ik op de achtergrond.

2006

Ondanks dat we nog een paar huis poedeltjes hadden, mocht ik van Tinus (mijn man)  weer een toy poedeltje gaan kopen en dat werd een zwarte toy poedeltje en die noemde we Maxime aka Maxsey. Toen we naar Maxime gingen kijken met z’n drietjes, Tinus, Stacey en ikzelf, was er nog een klein schattig zwart toy poedeltje, die al de naam Byou had en waar Stacey en ik helemaal verliefd op werden. Die mocht ik niet gelijk kopen van Tinus, hij zei 1 extra is nu even genoeg. Maar tegen het einde van 2006 mochten wij toch ook Byou gaan halen.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn